Oj, dags för lite uppdatering kanske :P

Lördag: var med min värdfamilj och kolla på elefantsälar:)






Måndag: Var på Zoo med Louise o Camilla




Tisdag: gick på min sista dansklass :(

Onsdag: Gich ut o år på La Pinata med värdfamiljen och sen hade vi stor au pairträff som ockupera upp hela Starbucks på Park St :D

Torsdag: Hade en riktig slappdag, åkte till BestBay med Louise eftersom hennes dator krashat:( Gymma på kvällen och (som vanligt) Kolla på aldeles för mkt OS sent på kvällen.. (damernar långa program i konståkningen :))

Fredag: Jag åkte till IKEA o köpte kavjar, mums:D
Vi gick ut och åt sushi o sen avsluta kvällen med Hot Tub och film hemma hos Claire


Lördag: Vakna nyss, men ska simma snart tror jag , eftersom vi har sol här idag :D
Sen ikväll firar de kinesiskt nyår inne i ChinaTown i San Francisco som jag o tjejerna ska in o kolla på:) Är en jätt stor grej här, dom visar de på TV i hela landet o så:)


Från förra årets firande :)


^^

Hitta ett litet nyhetsinlägg på skyttesportsportförbundets hemsida..


Hahahahahah,, Lr ska ja verkligen skratta? Ska jag gråta kanske? Hmmpf aja det låter som ett skämt i mina öron iaf..
Lr va säger ni mina kära skyttevänner här på jorden, blir ni inte sugna på att åka?
Minnena från förra året säger ju verkligen att man blir sugen på en repris? XD Lr om ni ska åka så är det bra! Visa att ni inte bryr er om (ja ni vet hur visan går)..

Men det är ju synd hur en människa kan förstöra för så många glada förväntansfulla ungdomar, som inte hade räknat med att vi skulle ha förberett oss på att bli behandlade som skit, utan faktist nånstans trodde att dom "lite finare på toppen" (hahah årets skämt?) skulle va glada att vi kom..

SNÄLLA, Kan någon mer ödmjuk minde (e de psykopatisk jag borde säga?) person ta över toppen det här året? Nån som kan tänka sig att sattsa på fler än gullungen 1,2 och 3????



Årsmötet hålls den 27 mars

2010-01-19 16:44

I samband med SM i Running Target 10meter som går i Eskilstuna den 27-28 mars håller viltmålssektionen årsmöte. Klockan 16.00 startar mötet på Munktellarenan i Eskilstuna.



Det är inte bara fiina minnen man kommer ha därifrån längre direkt....

Sushilunch in Alameda



Ska snart åka iväg o ha lunch med nåra av Alamedatjejerna, Vädret är fiint nu o de e nästan 20grader ute:) Så förhoppningsvis kan vi sitta på stranden o äta :D

Tack Lincon o Washingtonföresten! Det är en röd dag idag för att fira deras födelsedagar så JAG ÄR LEDIG IDAG, wihoo:D Så än så länge har jag hunit ha sovmorgon, gått ut o sprungit lite, tvättat bilen lite och allmänt bara slappat runt lite:)

^^

Längdskidor med värdfamiljen i Lake Tahoe :D


Ett kort på oss alla 7, de e en stor familj:P Men finns nog bara typ kort vid 4 olika tillfällen där alla är med:)


M hade de lite svårt:P hehe men han va rolig o kolla på:P


:D


De gick lite bättre för D,, vi raca tillome i slutet på dan^ Han tror att han vann, men så va de inte:)

A :)


Jag, det var så varmt, höll på o smälta!




C o D

^^

Vinter-OS ikväll

Nu är jag uppe i Tahoe igen, verkar som att jag glömde kamerasladden så jag kan inte lägga upp nåra bilder..
Ville lägga upp en på tjejerna från SB igår, menmen..
(De ska åka till LA ikväll föresten o va där i helgen, hade vart jättekul o följa med, men jag va ju där för ett par veckor sen så jag valde att åka med familjen upp hit ist, tror de vart glada för det iaf..)

Idag har varit jäääätttte seeeeeeeeeg! Gick upp 5 i morse för att åka upp hit, sen har jag o barnen bara gått runt som sombies, kollat på tv, åkt lite pulka, läst och nu så var det visst snart kväll..

Men ikväll!! SÅ är det dags för öppningssermonin av Vinter-OS. O jag behöver inte kolla på det mitt i natten eftersom det är samma tidzon som jag är i, så om en timma (kl. 6) så e de dags:D




Miin Hanna har fått sin lägenhet i Gtbrg nu:D Är så stolt över dig! Även om de inte blir så länge i samma lägenhet..
Men de blir nog bra:)

Saknar dig med! Kommer du ihåg vilka underbara sköna sommardagar vi hade i Arnebo i somras?^^
Har du hemtelefon:P

^^

tvättat bilen, wiihoo va kul... lr inte

Tada!!! Jag älskar dom! man kan ha dom till allt, om barnen har lånat min toa, damma av nått, ta bort kladd och idag tvätta jag bilen:D
Både innne o ute:P Synd att man inte kan vaxa bilen med dom me XD


Dear John

Var med Emely o kolla på Dear John nu ikväll, snyft:'(

Jättebra film verkligen men den va så sorglig, men den va verkligen värd att se!!!




Man satt liksom o snyfta lite från början till slut...

^^

10 feb....

Är jag inte sööt XD skulle ta ett kort med mig, jenna o den fina utsikten, men hon slicka mig i örat så nu ser de ut som att de e hunden o grisen som e ute o går ist:P


Titta!!!! Ännu ett vår bevis hitta jag när jag var ute o gick med henne:D

Oj nu ska jag sova, ska utt o ha Slim and Trim imornbitti me Louise (de behövs XD) haha

^^

Dance Boogie

Nu ska jag springa iväg till gymet för att gå på min Dance Boogie klass:) Latin/swing-dansen är nog lite roligare,,le anorlunda bara, Danceboogien e mer att man  lär sig en dans till varje sång, sen har vi bra musik:) typ Tic Toc, Sexy bitch o så:)

Jajaj,, sen ska ag träffa Emely så vi kan tvätta bilen ihop;P

Snart är det vår på riktigt

Titta:D Det har redan börjat blomma^^
Snart kommer det va vår här!




Oj, bilden såg visst väldigt grå ut:P Men det är nästan alltid grått på morgonen, men de e inga moln bara dimma liksom så sen spricker de upp jättefort o himlne blir blå ist:)




Den här veckan har än så länge segat på rättså fort,, e fortfarande trött efter skidåkningen+ att jag blivit försyld (igen!) Men den har ändå vart rätt kul:)

Mån: -gcik som en sombie på förmiddan (första gången jag gick ut ur huset var när ja hämta alex).,
-Var en dålig au pair som lät barnen sitta framför datorn o tv:n aldeles för mkt,
-hade stickningsklass o det går fortfarande lika sakta med min sak,,men de va ändå trevligt att va där:)
-Sen avsluta ja kvällen med att träffa upp alla Alameda-au pairer på Starbucks:) Sa hejdå till Sofia, han bara träffa henne 2 grr för nu ska hon tbx til sverige..

Tis: -gick på min morgonklass med Louise o Sandra
-Hade jättegod sushilunch med Loise:D
- var en mkt bättre au pair än dagen innan och pyssla massa med Alex;P
- Åt burito i bilen med Louise och gick på min dansklass igen med Sandra o Louise:D Den e så himla kul^ Så här långt har vi lärt oss, Mambo, Cha Cha Cha, Swing, Foxtrot och igår lärde vi oss Tango:D

^^

En helg i Murphyse

Så,, nu e ja hemma lite mör o sliten efter en helg i Murphyes med massa skidåknig:)
Vi var 9 tjejer som va i Sandras världföräldrars semesterhus,, Så vi åkte skidor lör sön,, sat ute i Hot tuben på kvällarna, laga mat ihop,, o hade allmänt trevligt o fick komma bort från värdfamiljerna o barnen lite:P


Vi åt lite Taco första kvällen:)


Lisa o Louise :)


Eftersom de inte har vinterdäck när man bor på Alameda får man sätta på snökedjor på bilen när man åker i snön.. (Sånt som pappa har på skogsmaskinen,, inte som man tänker att man sätter på en bil.)
Så då kan man ju antinen gå ut o frysa i den blöta snön o skita ner sig lite eller betala nån 30 dollar för att göra det åt en..
Men vi ville visa vår egen girlpower lite o fixa allt själva:P :D
Synd för oss bara att dom dumma kedjorna gjorde att vi inte kunde köra alls fort så de tog oss 2 timmar ist för 45 min att komma till bcken:P+ att de gick sönder typ 100 grr så Superwoman 1,2,3 o 4 fick gå ut o visa sina krafter fler än en gång:P
Men vi fick göra de bästa av situationen o var glada o hade lite Disco i bilen ist;)




Heheh,, de var inte brist på snö i backen iaf:P Tror de hade glömt att det finns pistmaskiner, för jag har aldrig åkt skidor med så mkt lössnö i backen förut:P Lr så var det för att vi skulle ramla mjukt om vi trilla ut sittliften Som inte har något skydd för att man inte ska trilla ut alls!!!! Man sitter bara som på en liten stol, Vadå USA ska va säkert för att ingen vill bli stämtd! :O


:D


På söndan fick vi perfekt väder:) Solen lös,, de va inte kallt o dom hade hittat pistmaskinen  nån stans inne i garaget:P

Jag testa tillome snowborden! Tack lisa;P Svårt som f**n men jag kom ner iaf:D


En bild på vår kära lilla Alamedafamilj:),, Claire fattas dock,, hon knde inte följa med den här gånen..

Men oj va kul jag har haft i helgen iaf:) även om vi har haft lite otur med vissa saker:P

^^

Murphis imorn! :D

Oj vad jag är trött...  Och livrädd att jag ska bli sjuk! Ungarna e jätteförsylda o idag när jag kom hem efter träningen var jag helt skakis o klen i kroppen.. JAG SKA JU ÅKA SKIDOR I HELGEN!

Vi åker imorn eftermiddag till Murphis:D Ska bli sååååå kul! 2 dagar med skidor med alla au pair tjejena på min sida av the bay typ:P O sen After Skii i stugan, kommer bli underbart:)


från igår:) Solen stack fram när jag var med min lilla sjukling o lekte i parken.. De e så i stort sätt ala mina dagar ser ut.. Börjar "jobba" med att hämta upp Alex på skolan o sen går vi till Parken där han leker med sin bästis tills Michael slutar:) De leker så gulligt ihop':)
Ser ni han på taken;) Han har verkligen blit mer o mer apa för varje dag ja har vart här tror jag:P




På tal om inget,, Men oh vad jag saknar en riktig bonnfest ute på landet:P<3 haha

Vet soffan att du inte tycker ja missar nått.. hon sa att de inte har vart lika kul  på ett tag,, men de e ju för att inte Jag o du är där ju ;D ! Partypinglan nr 1+2 ;) lr va säger du?



Ska åka skidor näsa helg med föresten! Vi ska till Tahoe med familjen igen:)'
Fast så ska jag nog åka lite längdskidor med familjen ist,, O sen tänkte jag försöka lära mig åka Snowboard med:P Försöker lura med nånn av ungarna att åka med mig,, men de verkar tycka samma om allt som går down-hil som jag är om falskärmshoppning:P
Claudia sa att hon kunde testa för 100 $ men de kan hon ju fortsätta drömma omXD

^^



Grammy Awards


Vi va hemma hos Claire igår o kolla på Grammy award:) Åt sushi innan  o bara slappa lite in i det sista innan den nya veckan börja.
E de bara ja som tkr de va konstigt att Taylor Swift vann mer priser än Lady Gaga?
Aja, galan va jättekul o kolla på iaf:) Beyonce, Pink Greenday, Lady Gaga+ Elton Jhon, Celine Dion o massa fler sjöng live på galan, vart verkligen en kul show o kolla på:)
Läste på Aftonbladet att nån svensk hade vunnit nått med, men de visa de inte:P De visa bara jättenåra kategorier, de va lite synd..


Idag har jag inte gjort nått typ,, men är ändå astrött... Va på gymet i morse o vart så där trött så man verkligen inte KAN göra alla rörelserna i arobicen, de går liksom inte, kroppen orkar inte, ush va jobbit de va--
Barnen håller på o bli sjuka, hoppas verkligen inte jag blir de igen! så de va därför de kändes så jobbit..

Nu ikväll va jag o sticK med Sandra med:) Går sakta fram men de e trevligt att sitta o prata lite på måndagarna iaf:)


^^

Vilken skön dag i solen..=)


Louise kom o hämta mig från flyget i morse, sen åkte vi o åt en burito o sen bara satt o glassa nere vid Starbucks hela eftermiddan:) De har vart så himla fiint väder här idag, fick tillome en solbränna:P

Ikväll ska vi alla hem till Claire o äta sushi o kolla på Grammis Galan som går ikväll!:D

Det har varit en så sjukt kul helg!

^^

Los Angeles

Var ju LA i helgen med Albin:) Vi bodde hos hans säktingar där, jättetrevligt:) Hade fredan ledigt med så det har varit en låg helg för mig, flög ner i torsdas kväll, har varit jätteskönt:)

Här är nåra av bilderna, hade visst tagit hur många som helst:P



Vi börja med att gå till Universal Studios på Fredan :)

Nån film de spela in med Tom Cruise, kommer inte ihg vilken.

Vi gick Walk of Fame :) Antar att Greta Garbo är ända svensken på den gatan?

Vi åkte till en park med ett stort skärnskådningsställe o typ museéum om rymden, Var sååå häfftigt, mkt roligare än man kan tänka sig:P Sen såg man Hollywood skylten jättebra därifrån, även om de inte synns så bra på bilden:P

Sista kvällen (igårkväll) åkte vi ner till Santa Monica:) Oj vilken mysigt ställer (tjejer där vill vi bo)!!
Baragå runt, finns lite karuseller, massa matstllen, folk som spelar musik på gatan, sypermysigt:)

^^

RSS 2.0