8 månader i staterna!

I fredags var det exakt 8 månader sen jag tog flyget från Stockholm till Au Pair skolan i New York.
Som jag redan sagt så många gånger, tiden går så fort!
Dessutom känns allt så lätt nu, det är nästan så det känns lite overkligt.. Tjejerna har just vait här, den här helgen är 3 dagars helg så jag är ledig imorn (måndag). Sen på tisdag kommer dag och sara hit :)
Sen när de åker är det bara en vecka tills caroline kommer hit och stannar i 2, 5 vecka.
Sen när hon åker har jag mindre än 3 månader kvar att jobba som au pair, och sen åker jag till Hawaii i 3 veckor med Frida!
Sen ska jag hem och träffa alla igen. Det känns så overkligt alltihop, men väldigt härligt.

Jag kommer sakna det här landet dock! Den här helgen började jag med att gå på ett hawaii tema party (så mkt roligare när man klär ut sig:P)
Sen igår gick jag o louise o chris på bio, senåkte vi hem till claire o kola skräckfilm till 1 mitt i natten, då kände vi att vi var lite hungriga eftersom vi inte ätit nått under dagen, så vi åkte helt enkelt till mataffären o köpte oss lite mat, älskar verklgen att affärerna har öppet 24/7 här!! <3

Oj, nu ska jag visst börja jobba, (barnvakt ikväll) men de gör inget, eftersom jag är ledig hela måndagen med:D Six Flags here I come!!

^^


Sex and the City 2

Var på Sex and the City 2 igårkväll :)
Oj vad jag har längtat till den! Det är ju helt beroende, jag vill bara ha mer och mer och mer. Även om jag tycker att första filmen och serien ärbättre så e det ju alltid bra! Det som var var att det hände inget i handligen, historien gick inte fram nått, men hela serien är ju så underbar så de gör inget, de  e fortfarande lika bra, roligt o härligt att kolla på:)

Det var så kul på bion med, helt fullsatt med bara tjejer och alla hade klätt upp sig o hade fina skor o fina sminkningar o allt:) Sex and the City ger verkligen "girls night out" för alla tjerjer var man än är i världen, det är som alla tjejers stora dag, oavsett ålder:P






Gissa vad som händer ikväll? <3



efter en middag med tjejerna???!!!

Bilder från Lake Tahoe i helgen

















Uppe i Tahoe

Sitter uppe i Lake Tahoe nu och liet känns ganska bra:)
Sitter i en skön soffa brevid the fireplace lyssnar på bra musik  o är omringad av mina kära au pair vänner, tycker så mkt om er:)
Ikväl ska vi även äta TACO <3 de gör man inte allt för ofta här:P

Under dan har vi (efter en lång, skön och välbehövlig sovmorgon) vart ute o tagit massa kort på den fina naturen här, ska lägga upp nått sen, det är så fint:)'


En annan sak!
Postat av: annika Halloo :) Jag har ansökt om att få åka iväg som au pair till sommaren med cultural care. Hittills har jag blivit matchad med två familjer som båda radera mig utan att ringa först. Hur länge tog det för dig innan du hitta din familj?

förlåt att jag tog så lång tid på mig att fråga. Men hur som helst,, Jag kommer inte ihåg exakt när jag skickade in min ansökan, men jag är ganska säker på att det var i början på mars. Sen fick jag min första match med en familj i Boston, som aldrig ringde.
Sen fick jag en match med den familjen jag är med nu. Den matchen fick jag cirka en vecka efter den första  tror jag, sen tacka vi ja till varandra efter 3 dagar tror jag. Så cirka 3,5 månad efter att jag skickade in ansökan från början.
Kul att du fråga föresten :)

^^

Lake Tahoe ikväll :D

Tillbaka till nuet lite då.

Fredag och jag ha precis slutat!! :D

Och efter attt jaLake Tahoe i helgen.
Louises värdfamilj har med hus där uppe o de hur inte ut det till någon den här helgen:) Så nu om en timme eller så ska vi börja rulla 2 bilar med glada au pairer från Alameda till bergen.
Ska bli skönt att va där med bara kompisar o chilla lite. Vi har planerat in o hajka, o det vore jättekul eftersom de e så fin natur där (minus att det finns björnar!). men jag har vart försyld hela veckan sen tjejerna åkte så vi får väl se hur de blir med det...






Del 2 LosAngeles


Själva "semestern" för mig började på fredagen och då åkte vi till santa Cruz o stekte lite under dagen :D


Hela Lördagen gick åt till att köra ner till LA, eftersom vi åkte via Santa Barbara med o låg lite på den stranden,, har dock inga bilder därifrån..

Men söndagen åkte vi iaf runt o turista i Los Angeles, de man ska hinna med:P

HOLLYWOOD SKYLTEN :D


Hollywood:)

Sen Walk of Fame!! När man gick runt där vill man ju ha kort på alla man ser som man gillar,, vilket ju e de flesta. så nu har jag typ 500 stjärnor på  kort, o de ju roligt o kolla på nu i efterhand...


Dolly Parton :D


På måndagen åkte vi till Universal City


Hard Rock Cafe på Kvällen


haha
vi var på universal även på söndagen

univeral

Animal Planet Show


Universal, måpste va den roligaste platsen på jorden!


Sea World i San Diego :D

San Diego vart ingen höjdare pga hotelet.. Så vi va bara där i en dag..

Får visst skriva mer ikväll ser jag, måste springa o hämta Alex...

^^

Tjejerna hemma igen, saknar dom redan, va så kul att ha dom här!

Tjejerna åkte hem i söndags så nu har jag mer tid att ha datorn igen, så jag tänkte lägga upp nått inlägg igen;o
Kände att när vi var 4 som dela på en dator och vi hade så fullt upp hela tiden blev inte blogga riktigt min prio 1. Har knappt hunnit svara på mail.
Förutom att jag har mer tid att sitta vid datan e de ju såklart lite tråkigt med att tjejerna har åkt, lite jobbigt va de i mådags att va själv med barnen (de gic snabbt att vänja sig vid sälskap)+ att de börja rägna, jippi :(

Hur som helst har de hänt så mkt så ja vet inte var jag ska börja... Lägger nog bara upp lite bilder som får tala för sig själv..


Första dan när de kom til alameda tog jag dom till bpten från pearl harbor som ligger i Alameda..


På valborg grilla vi ute vid vattnet där jag bor med nåra ava mina a pairvänner o amreikare:)

Utsikten där e så himla fiin!


Vi gjorde lite turist grejer i San Francisco

Union Square


Vi åkte och kolla in Golden Gate i solnedgången,, fiint:)

<3


Baseball han vi med


Nu ska jag nog kola lie på Glee, som för övrigt är jättebra!

Men jag lägger upp lite fler bilder imorn från Los Angeles o San Diego med :)

^^

Varma dagar i Californien

Det  har visst inte blivit mkt tid över till att skriva nåt nu sen tjejerna kom.. Plötsligt är v 4 som ska dela på datorn och vi gör grejer nästan hela tiden :)
Men idag är dom inne i San Francisco för att gå till Alcatraz och sen shoppa, så nu har jga lite tid över..

Först måste jag bara säga att jag inte hittar min kamra:(  så inga bilder nu då....

Men sen de kom i onsdagskväll nu då ist för ons dgag eftersom deras plan blev inställt en gång till, har vi:
I Torsdags åkte jag runt med dom och visade runt i Alameda.
Fradags var vi på mitt gym o hängde lite på dan o sen var de med mig på eftermiddan med barnen. Sen på kvällen Grillade vi vid vattnen, spela kubb osv med både lite alamedafolk, folk från andra sidan tunneln och nåra av våra amerikanska vänner.. kallt, men de ska de väl va på valborg?!
Lördags var vi inne o turista i San Francisco, vi han med Fishermans Warf, China Town, Lombard, Cablecar ( vi fick alla 4 platser som man står upp o hänger ut på sidan ;D) och sen shoppa vi lite på Forever 21 vid Union Square. På kvällen jobbade jag, så vi var hemma med barnen, och eftersom tjejerna fortfarande e lite jetlagd så somna de typ samtisigt som barnen:)
Söndags åkte vi till ett jättestort Outlet center i Vacaville en timma härifrån. Det blev ett bra fynd för mig bara, Ralph Lauren tröja för 140kr, men de kändes som att de va tillräckligt bra för at håålla mig glad :D Tjerna hitta destop mer :)
Efter åkte vi upp till utkiksplatsen Grizlie Peak o bara satt o njöt, det var en perfekt natt för det :)
Igår var vi först o shoppa i Alameda (hitta massa fina saker ^^ :D) Sen var de åter med när jag jobba. Sen på kvllen efter en inte så god kvällsmat som var både lactos och gluten anpassad, var vi på min och deras för den delen första Baseball Game. Det var häftigt, även om det var ganska segt.. De mest spännande som hände var att en av spelarna kastade ut sitt basebal trä i pulbiken (av misstag asso) så nu vet ja att nästa gång ska man välja platserna längs ifrån spelarna som möljigt! :D

Sen nu ikväll när tjejrna kommer hem får vi se va de orkar med, Imorn ska vi glassa vid poolen på mitt gym igen iaf^^

Annars är det väldigt hrligt att det är så varmt nu! Tjejerna fick ju bra väder iaf :) Litet minus är att jag tappar hud som en orm efter att jag brände mig i Santa Cruz... som vi ska åka till på Fredag BTW!!  :D




RSS 2.0