Slapparhelg!

Jag har vart ensam hemma nästan hela helgen och det var nog precis vad jag behövde.

Jag har bara lufat runt i huset, städat rumet, tvättat bilen (tyvär så syns det inte), tvättat i massor; lakarn, kläder min vinterjacka osv.
Kollat på film, lagat mat o druckit lite vin med getost för mig själv  och bara brytt mig om mig själv.. Inga barn att ta hand om som frågar saker hela tiden,, utan bara kört allt efter mitt schema..
SKÖNT! Även om en del av mig känner mig lite stressad för att jag inte har så mkt tid kvar o måste utnyttja tiden jag har kvar bätre. Men jag behövde verkligen en slappis helg..


Nu är världfamiljen hemma igen så vi ska äta snart o sen ska jag till flygplatsen för att hämta upp lisa och Claire som kommer hem från Hawaii ikväll :)



SNART ÄR DET MIN OCH FRIDAS TUR :D:D:D:D:D

^^

VM i Sydafrika

Jag är så j**vla avundsjuk på min värdpappa just nu...

Gary jobbar ju för ett företag som flyger jetplan till väldigt rika människor med aldeles för mkt pengar. Nu hade de tydligen flygit de alra viktigaste människorna för den enda spanska TV-kanalen som har filmat hela VM i sydafrika.  De ska ha en "tack resa" till de största reklam kunderna eller nått sånt.

Men de hade tydligen bett om att ha med en , helst Gary, från hans företag. Bara så de inte behöver ringa om de undrar nått unigefär... Han ska alltså inte jobba, utan bara vara med!

Vara med på: Flyga lyxigt jetplan till sydafrika så han kan se finalen i VM!!!!! fan vrf ville de inte ha med mig ist :P :(

Men det var tydligen inte allt.. Nu när han är där så kan de ju inte efter att ha flygit så fint bo på hostel direkt.. Utan de bor på det finaste av det finaste för tillfället i Captown eller Kapstaden. När han kom dit hade han fått sin egen butler som finns där för att serva han när som, han hade väntat vid rumet när Gary kom o frågat vad han ville ha för lukt i rumet och när han ville att han skulle hänga upp hans kläder...
Så förutom Gary så bor just nu även Mick Jagger och Leonardo Dicaprio på samma hotell..

Gary bryr sig inte ens spec mkt om Fotbollen.. Aja, Good for him! and I mean it;)

^^





Lite blandade bilder från när Caroline var här :)

Caroline är hemma i Sverige igen o när jag ser henne nästa gång har hon flyttat till Växsjö o börjat gymnasiet, bara Patrik, Cebb och marsvinen kommer bo hemma med mamma o pappa :P

Men det var väldigt kul att du kom o hälsa på iaf Caroline :)

la upp nåra bilder på lite vi gjorde när hon va här:)



Painted Ladies









Golden Gate






oj, den va visst lite suddig:P

Lake Tahoe







Six Flags



Vi klappa delfiner :D






Tack igen för besöket! Ha en underbar SVENSK sommar!




RSS 2.0